توسعه اشتغال شاخص اصلی اقدامات معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۵ کد : ۲۰۱۵ اخبار دسته اول مراکز آموزشی
تعداد بازدید:۱۳۲۲
سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم در خصوص مهم ترین دستاوردهای شاخص معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم، اظهار کرد: معاونت آموزش جهاد دانشگاهی مجری برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت با رویکرد آموزش های تخصصی نوین و مهارت های پیشرفته با رویکرد توسعه کسب وکار و کارآفرینی با تأکید بر نیازهای استان قم است
توسعه اشتغال شاخص اصلی اقدامات معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم علی حسینی با اشاره به تعامل معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم با سایر دستگاه های استان، تصریح کرد: با عنایت به گستردگی و حجم فعالیت های انجام شده در جهاد دانشگاهی قم میزان ضریب نفوذ این نهاد انقلابی در استان بسیار بالا رفته است که این نشان دهنده این مهم است که این نهاد توانسته با انجام فعالیت های گزین در استان به این سطح از پیشرفت برسد.

وی همچنین در خصوص مهم ترین دستاوردهای شاخص معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم، اظهار کرد: معاونت آموزش جهاد دانشگاهی مجری برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت با رویکرد آموزش های تخصصی نوین و مهارت های پیشرفته با رویکرد توسعه کسب وکار و کارآفرینی با تأکید بر نیازهای استان قم است.

سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم همچنین اظهار کرد: باتوجه به سبقه علمی و تخصصی و حضور نیروهای جوان متخصص در معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی و همچنین صاحب نظر بودن در حوزه آموزشی در استان و عضویت و تعامل با دستگاه های اجرایی و نهادها و موسسات در کارگروه های مختلف آموزشی و مهارتی، هم افزایی وهمکاری های مناسبی در این حوزه شکل گرفته است.

وی همچنین در خصوص عملکرد مرکز آموزش الکترونیک معاونت آموزش جهاد دانشگاهی قم، بیان کرد: این مرکز با توجه با شیوع کرونا و لزوم نقش آفرینی جهاد دانشگاهی از اسفندماه ۱۳۹۸ تاسیس شد و در سال ۹۹ دوره های آموزشی به صورت مجازی و برخط برگزار گردید.

حسینی از تعداد ۳.۶۲۱ فراگیر دوره های آموزش الکترونیک این معاونت خبرداد و ادامه داد: فراگیران در دپارتمان های مختلف آموزشی این معاونت قادر به دریافت خدمات آموزشی آنلاین در دوران شیوع کرونا هستند.

سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم در ادامه فعالیت کانون ارزیابی مدیران توسط این معاونت را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: از سال ۹۸ تا ۱۴۰۰ برگزاری ۶ دوره و ارزشیابی بیش از ۳۵ نفر از مدیران حرفه ای دستگاه های اجرایی استان قم در جهاد دانشگاهی قم صورت گرفته است.


حسینی با بیان اینکه با توجه به کیفیت خدمات آموزشی ارائه شده در در معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم، تفاهم نامه های بسیاری در حوزه آموزش با این معاونت منعقد شده است افزود: معاونت آموزش و کارآفرینی پذیرای فراگیران بسیاری در مراکز آموزشی جهاددانشگاهی قم است.

وی از تعداد ۴۰ تفاهم نامه آموزشی در سال ۹۹ و در تعداد ۳۵ تفاهم نامه در سال ۱۴۰۰ با سازمان ها و موسسات گوناگون در خصوص ارائه ی خدمات آموزش خبر داد و خاطر نشان کرد: شایان ذکر است که تعداد ۱۸ هزار نفر ساعت در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ از آموزش های جهاددانشگاهی قم بهره مند شدند.


حسینی در ادامه با اشاره اجرای طرح سرباز مهارت توسط معاونت آموزش جهاد دانشگاهی قم، یادآور شد: در این طرح دوره های آموزشی با عناوین آشنایی با مهارت های زندگی، آشنایی با مهارت های عمومی حوزه اشتغال و کارآفرینی برگزار شد که در پایان دوره مجموع ۳۵۰ گواهینامه برای سربازان توسط این معاونت صادر شد.

سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم در خصوص طرح های مهم این معاونت در شرایط ویژه کشور، تصریح کرد: تدوین نقشه راه و مسیر شغلی مناسب، ایجاد فرصت های شغلی و افزایش مهارت و کمک به اشتغال پذیری فراگیران و مراجعین مراکز معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی قم و تدوین دوره های جدید با توجه به نیازهای استان و بازار کار استان قم و آینده مشاغل از اهداف اصلی این معاونت است.

حسینی از اهمیت بالای بازنگری دوره های آموزشی و سرفصل های آموزشی وهمچنین تطابق با نیاز استان و اسناد بالادستی و مشاغل آینده خبر داد و بیان کرد: باید تعاملات و هم افزایی با دانشگاه ها، دستگاه های اجرایی، موسسات، شرکت ها و شهرک های صنعتی در جهت ایجاد آموزش های نیاز محور و تخصصی نوین و پیشرفته و نزدیک کردن سطح آموزش ها به بازارکار در استان قم افزایش یابد.

وی در خصوص اقدامات صورت گرفته این معاونت در مرکز آزمون جهاد دانشگاهی قم، گفت: این مرکز متولی برگزاری آزمون های استخدامی بخش دولتی وخصوصی در استان است.

سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم در ادامه به تشریح عملکرد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی پرداخت و بیان کرد: این طرح به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاددانشگاهی در ۳۱ استان در در سه فاز اجرایی شامل شناسایی مزیت های شغلی و ارزیابی و مشاوره، آموزش و توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار در حال اجرا است.

حسینی ادامه داد: از اهداف این طرح ساماندهی متقاضیان مشاغل خانگی، استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای بهبود معیشت و افزایش رفاه خانوارها، مهارت آموزی، توانمندسازی و تجربه اندوزی، هدایت و مشاوره متقاضیان، ایجاد و توسعه برند ملی در محصولات و خدمات خانگی، تربیت نیروی انسانی متخصص درحوزه کسب وکارهای خانگی، و حرکت به سمت کارآفرینی و فعالیت های اقتصادی و رشد مشاغل خرد و خانگی است.

وی با بیان اینکه تعداد ۱۷۱۹ نفر در سامانه inhb.ir در این طرح در استان قم ثبت نام کردند درحالی‌که سهمیه استان ۱۵۰۰ نفر است، افزود: تاکنون ۳۴۳۸ نفرساعت مشاوره برای متقاضیان به صورت تلفنی، حضوری و مجازی و در قالب فردی و گروهی نیز انجام شده است.

سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم از اتصال ۵۲۰ نفر از شرکت کنندگان طرح مشاغل خانگی به بازار خبر داد و متذکر شد: این طرح به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاددانشگاهی در ۳۱ استان در در سه فاز اجرایی شامل شناسایی مزیت های شغلی و ارزیابی و مشاوره، آموزش و توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار در حال اجرا است.


نظر شما :