همکاری قریب الوقوع جهاد دانشگاهی قم و مسجد جمکران

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۷ کد : ۲۰۱۸ اخبار دسته اول
تعداد بازدید:۱۳۱۱
همکاری های مشترک بین جهاد دانشگاهی قم و مدیریت خادمین و امور فرهنگی مسجد مقدس جمکران بررسی شد.
همکاری قریب الوقوع جهاد دانشگاهی قم و مسجد جمکران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این دیدار با حضور جمعی از معاونین و مدیران جهاد دانشگاهی استان قم و مدیران امور فرهنگی و خادمین مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

علی حسینی، سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این نشست گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه های آموزش، فرهنگی، پژوهش و اشتغال فعالیت می کند و در حوزه فرهنگی فعالیت‌های گسترده ای در قالب برنامه‌های متنوع در حال انجام است.

حسینی افزود: مرکز تخصصی آسیب‌های اجتماعی جهاد دانشگاهی استان قم در حوزه کنترل و کاهش‌های آسیب‌های اجتماعی کارگاه‌ها و دوره‌های متعددی را با محوریت خانواده برای متقاضیان اجرا کرده است و این ظرفیت وجود دارد که با همکاری مشترک بین سازمانی برای اعضای مسجد جمکران و خانواده‌های آنها نیز برگزار گردد. همچنین مرکز افکارسنجی ایسپا جهاد دانشگاهی آمادگی همکاری های مشترک در حوزه های اجتماعی و فرهنگی را با مسجد مقدس جمکران دارد.

سرپرست معاونت آموزش جهاد دانشگاهی استان قم همچنین با اشاره به ظرفیت‌های آموزشی کوتاه مدت و مهارتی در جهاد دانشگاهی قم گفت: ۸ کارگاروه آموزشی در قالب ۳ مرکز آموزشی در واحد قم فعالیت دارند و امکان بهره مندی اعضای مسجد و خانواده‌های آنها از ظرفیت دوره‌های آموزشی مهارتی این مراکز وجود دارد.

در ادامه نشست یاسر شریفی مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در استان قم نیز با اشاره به فعالیت‌های دفتر مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی استان قم گفت: باتوجه به وضعیت معیشتی مردم و نیازی که در این زمینه وجود دارد و با توجه به اینکه بسیاری از مردم فاقد مهارت لازم برای کسب درآمد در بازار هستند، کلید طلایی متقاضیان برای ورود به بازار، یادگیری یک مهارت کاربردی است.

شریفی در ادامه پیشنهاد ایجاد بازارچه دائمی را در جوار مسجد برای متقاضیانی که در منزل محصولات خانگی تولید می کنند ارائه نمود و گفت این بازارچه می تواند به عنوان یک محل درآمد از نظر معیشتی کمک شایانی به این متقاضیان نماید و این آمادگی از طرف جهاد دانشگاهی قم برای ایجاد این بازارچه وجود دارد.

شریفی سپس به معرفی مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی پرداخت و گفت: علاقمندان و اعضای مسجد به حوزه کارآفرینی نیز می توانند ایده های خود را در این مرکز مطرح نمایند و آنها را به محصول قابل فروش تبدیل کنند.

شریفی افزود: تأمین فضای اشتراکی برای واحدها، تیم‌های فناور، هدایت شغلی و ارائه مشاوره‌های عمومی و تخصصی، برگزاری پیش رویداد و رویدادهای نوین کارآفرینانه جهت شناسایی و توانمندسازی افراد علاقمند و مستعد در زمینه فناوری و نوآوری، تیم سازی و طراحی محصول و نیز تجاری سازی ایده‌ها از خدمات این مرکز است و در این حوزه آمادگی همکاری و هم افزایی با اعضای مسجد وجود دارد.

در ادامه نشست ابولفضل معرفی مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی شهرقائم گفت: در محله شهر قائم اطلاعات محله گردآوری شده است و در حوزه های مختلف تیم سازی و شبکه سازی از مردم محله انجام شده است و مسائل و چالش های محله احصاء گردیده است و در خصوص مسائل مختلف مطالبه گری از سازمان ها انجام می گیرد و دستاوردهای خوبی در حوزه های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی در سطح محله ایجاد شده است.

کاشانی زاده مدیر امور خادمین مسجد جمکران در این نشست گفت: ایسپا یکی از مجموعه های قدرتمند پژوهشی و افکارسنجی در کشور و مورد اعتماد مردم است و ظرفیت بسیار خوبی دارد.

کاشانی زاده گفت: خدمات جهاد دانشگاهی بسیار گسترده است و این سبک از فعالیت های وسیع در این نهاد انقلابی باعث افتخار استان است.

کاشانی زاده عنوان کرد: در حوزه امور خادمین برنامه های متنوعی داریم و امیدواریم با همکاری جهاد دانشگاهی بتوانیم در حوزه توانمندسازی، آموزش و مهارت افزایی و در حوزه زائرین نیز بسیار علاقه مندیم بتوانیم در حوزه اشتغال های خرد و مشاغل خانگی از تجارب جهاد دانشگاهی استفاده نماییم.

وی افزود: در حوزه آموزش های سازمانی کارکنان مسجد باتوجه به اهمیت این نوع آموزش ها برای پرسنل و توانمندسازی آنها امکان همکاری های مشترک با جهاد دانشگاهی وجود دارد.

حجت الاسلام شاهینی مدیر خدمات فرهنگی مسجد مقدس جمکران نیز در این نشست گفت: مرکز مشاوره مسجد مقدس جمکران ظرفیت مناسبی برای همکاری های مشترک از قبیل برگزاری همایش ها و کارگاه ها بین این دو مجموعه وزین می باشد و امیدواریم بتوانیم از خدمات جهاد دانشگاهی استفاده کنیم و جامعه هدف مسجد هم از این ظرفیت جهاد دانشگاهی بهره مند شود.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر نعمتی کارشناس فرهنگی مسجد جمکران گفت: مدل اجرایی در محله شهر قائم بسیار مدل جالب و علمی می باشد و علاقه مندیم از تجربه این مدل و الگوی اجرایی در محله شهر قائم، در سطح روستا و محله های اطراف مسجد مقدس جمکران استفاده نماییم.

در پایان نشست مقرر شد تفاهم نامه ای جهت استفاده از ظرفیت های طرفین، میان این دو مجموعه منعقد شود.


نظر شما :